Nieuws van Bonaire

Bonaire maakt lijst van landen en risiconiveaus bekend

Bonaire maakt lijst van landen en risiconiveaus bekend

KRALENDIJK – Bonaire heeft de lijst met risiconiveaus voor verschillende landen samengesteld. Het eiland onderscheidt vier risiconiveaus: zeer laag, laag, hoog, zeer hoog. 

De risiconiveaus en de voorwaarden voor reizigers uit die landen, zijn vanaf zaterdag 17 juli 2021 geldig. Reizigers die naar het eiland komen, moeten rekening houden dat de situatie rondom COVID-19 snel kan veranderen. Het betekent dat het risiconiveau van landen ook snel kan veranderen.

Zeer laag risico

De landen met zeer laag risico zijn: Saba, Sint-Eustatius.

Laag risico

De landen met laag risico zijn: Australië, Bulgarije, China, Duitsland, Finland, Frankrijk alléén Corsica, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Japan, Kroatië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Rwanda, San Marino, Singapore, Slowakije, Thailand, Tsjechië, Vaticaanstad, Zuid-Korea, Zwitserland.

Hoog risico

De landen met hoog risico zijn: Cyprus, Frankrijk, zonder Corsica, Nederland (tot en met 18 juli 2021), Portugal, Spanje, de Verenigde Staten.

Zeer hoog risico

De landen met een zeer hoog risico zijn: Argentinië, Bangladesh, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Frans Guyana, Guyana, India, Koeweit, Malediven, Mongolië, Myanmar, Namibië, Nederland (vanaf 19 juli 2021), Nepal, Oman, Pakistan, Panama, Paraguay, Peru. Seychellen Suriname, Uruguay, Venezuela, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika.

Landen die niet worden genoemd bij een van de vier risiconiveaus hierboven, worden als hoog-risicolanden beschouwd.

Bekijk onderstaande voorwaarden voor gevaccineerden en niet-gevaccineerden en lees hier wat de reisvoorwaarden zijn: https://bonaire.nu/2021/07/16/bonaire-onderscheidt-vier-risiconiveaus-voor-reizigers-naar-het-eiland/

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo