Nieuws van Bonaire

Weersvoorspelling voor deze week


Maandag 24 mei:
 Het is half bewolkt, heiig, winderig en het blijft overdag merendeels droog. De verwachte minimum temperatuur zal rond de 26 graden Celsius zijn en de maximum temperatuur zal rond de 32 graden Celsius zijn. De wind zal vanuit het oosten komen en zal krachtig tot hard zijn (17-22 knopen met uitschieters tot 29 knopen).    

Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt het half bewolkt tot merendeels zonnig en blijft het merendeels droog. Het blijft op dinsdag winderig en tot en met woensdag heiig. Vanaf donderdag zou de kans op een bui toe kunnen nemen en dan neemt de bewolking ook toe. 

De wind zal uit het oosten komen en zal krachtig tot hard zijn (17-22 knopen met uitschieters tot 28 knopen op dinsdag en 15-20 knopen met uitschieters tot 23 knopen op woensdag en donderdag). Het wordt overdag 32 graden Celsius en in de nacht ongeveer 26 graden.

Vrijdag wordt het half bewolkt met een kans op een bui of twee. De wind zal krachtig tot hard zijn (14-19 knopen met uitschieters tot 20 knopen) uit het oosten. Het wordt in de nacht 26 graden Celsius en overdag 32 graden Celsius.

Meer over het weer lees je op de facebook pagina van Caribbean Weather Center

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo