Nieuws van Bonaire

Controles noodverordening gaan door

Kralendijk – Op zondag 20 december werden verschillende locaties gecontroleerd op naleving van de noodverordening. Dit werd gedaan door KPCN, Toezicht en Handhaving van het Openbaar Lichaam en de Kmar.

Een locatie in Antriol werd gesloten na talloze waarschuwingen te hebben gekregen. Bij deze controle waren er opnieuw teveel mensen, die zich niet aan de voorgeschreven afstand hielden. De eigenaren van twee andere locaties werden aangesproken en kregen een waarschuwing omdat de aanwezige mensen zich niet aan de voorgeschreven afstand hielden. Een eigenaar sloot uit zichzelf de locatie om verdere problemen te voorkomen.

Op een strand aan de E.E.G Bulevar moest ook streng opgetreden worden in verband met een feest met ongeveer 80 personen die zich niet hielden aan de social distance. 

Intensieve controles door de genoemde instanties zullen met regelmaat plaatsvinden in de komende periode. Nogmaals een oproep aan iedereen om zich te houden aan de regels van de noodverordening. 


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo