Nieuws van Bonaire

MBO Bonaire reikt Cum Laude diploma’s uit

MBO Bonaire reikt Cum Laude diploma's uit

Kralendijk – Dit jaar reikt MBO Bonaire voor het eerst diploma’s uit met een cum laude vermelding. De eretitel gaat naar de drie deeltijd studenten Nicole Rosaria, Rohainy Visers en Leann Werleman. Naast hun baan bij P-Direkt volgden zij de niveau 3 opleiding tot Commercieel Medewerker Contactcentrum.

Er gelden strenge voorwaarden voor een officiële cum laude vermelding. Zo moeten studenten gemiddeld een 8 of hoger staan en mogen bepaalde examens niet onder het streefniveau worden afgerond. Dit vergt een sterke motivatie van de student.

Liset de Keijzer, unit-directeur MBO Bonaire, prijst P-Direkt voor de wijze waarop ze haar medewerkers in staat stelt te studeren onder werktijd. “Ze betalen de opleiding voor de studenten en denken graag mee over hoe we de studie verder kunnen optimaliseren. Zo mogen wij gebruik maken van afgeschreven laptops en hebben we kantoormeubilair gekregen om een praktijkgerichte setting te simuleren.” Dit alles draagt bij aan een goede voorbereiding op het werkveld.


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo