Nieuws van Bonaire

Cruiseschip voor de kust van Bonaire

Kralendijk – Sinds vanmorgen is er een cruiseschip te zien vanaf de kust van Bonaire. Het leek er even op dat deze zou komen aanmeren op Bonaire maar dit blijkt niet de bedoeling te zijn.

Het gaat om het schip Caribbean Princess dat sinds 10 juni op Curaçao ligt. Het schip heeft een capaciteit van 3600 passagiers maar heeft momenteel alleen bemanning aan boord. De bemanning mag volgens de regels van de rederij niet van boord stappen.

Bonaire.nu heeft van de havenmeester op Curaçao begrepen dat het schip gister is vertrokken uit Curaçao voor enkele maritieme operaties zoals het testen van de motoren. Volgens de havenmeester op Curaçao ligt het in de verwachting dat het terugkeerd naar Curaçao als de testen zijn afgerond.

Ook havenmeester Flanegin op Bonaire bevestigd dit.


Lees ook:

Deel dit artikel