Kunst, Cultuur en muziek

Studenten MBO Media exposeren werk bij Terramar Museum

Studenten MBO Media exposeren werk bij Terramar Museum

Kralendijk- Op 31 januari zullen Media studenten van het MBO Bonaire hun werk aan het publiek laten zien bij het Terramar Museum in Playa. De gratis expositie kan worden bezocht tussen zes en acht in de avond.

De avond wordt geopend met een video gemaakt door eerstejaars-studenten. In het museum hangen canvasdoeken met foto’s en graphic ontwerpen en op schermen worden filmpjes getoond over de verschillende sectoren van MBO Bonaire. De studenten zijn aanwezig om bezoekers rond te leiden en meer te vertellen over het geëxposeerde werk.

Rocargo

Tweede jaar

Vorig jaar organiseerde MBO Bonaire voor de eerste keer een expositie met werk van studenten. Bezoekers waren erg onder de indruk van de creativiteit en kwaliteit. Studenten en docenten nodigen inwoners, organisaties en bedrijven van harte voor een bezoekje aan het museum.

In het bijzonder verwelkomen studenten en de opleiding bedrijven die graag een stagiaire willen in de periode van augustus 2020 tot januari 2021.

Rocargo
Deel dit artikel