Nieuws van Bonaire

Vijfde Global Entrepreneurshipweek op Bonaire

Kralendijk – De vijfde Global Entrepreneurshipweek (GEW) wordt gehouden van 18 – 24 november 2019.

Gedurende de week van GEW is het doel om bewustzijn te creëren en te begrijpen wat ondernemerschap inhoudt en kinderen, studenten en volwassenen te onderwijzen en te informeren over hun kansen. Voor Bonaire wordt dit de 5e GEW week. De keynote spreker dit jaar is niemand minder dan Miss Mandela. Swati Mandela is de kleindochter van Nelson & Winnie Mandela.

Er is beperkte ruimte voor de GEW-B keynote spreker Miss Mandela, bestel je tickets dus op tijd !

Bekijk het schema voor de diverse evenementen van de Lions club, basisscholen, Succesfabriek, Radio / Televisie, after schools, MCB, Bo talkshow, jonge ondernemers, Jong Bonaire, BYOF en Tur Man Huntu. Help ons deze GEW-B onvergetelijk te maken. De toekomst is voor ondernemers en innovators … dus wees erbij. Voor meer info kijk dan op de facebook pagina van de GEW Bonaire https://www.facebook.com/gewbonaire/

Deel dit artikel