Nieuws van Bonaire

Kinderboekenweek van 10 t/m 15 november 2019

Kralendijk – Op Bonaire wordt de Kinderboekenweek van 10 t/m 15 november georganiseerd door de Directie Samenleving en Zorg, afdeling Onderwijs en Welzijn, sectie Openbare Bibliotheek georganiseerd. Dit jaar is het thema ‘Vervoermiddel’.

Gedurende de Kinderboekenweek gaan schrijvers (-sters) en verhalenvertellers (-sters) uit Curacao, Aruba en Bonaire presentaties houden op onze scholen. Het gaat om Gisele Sint Jago uit Aruba, Norma Cova en Ronald Colastica uit Curacao en Delno Tromp en Sedney Marten uit Bonaire.

De middag begon met de aankomst van de schrijvers (-sters) in het treintje en welkomstwoorden van de ceremoniemeester Lyndon Leito. Leerlingen van de VSO lieten op buitengewone wijze het Bonairiaanse volkslied horen waarbij ze gebruik maakten van bellen om de tonen te produceren.

Bij de opening hebben Kolegio San Luis Bertran, Kolegio Kristu Bon Wardador en Skol Amplio Papa Cornes mooie presentaties aan de aanwezigen laten zien.   

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo