Bonaire

Selibon levert eerste perscontainer aan Delfins Beach Resort Bonaire

Selibon levert eerste perscontainer aan Delfins Beach Resort Bonaire

Kralendijk – Op donderdag 24 oktober 2019 heeft Selibon de eerste perscontainer afgeleverd bij Delfins Beach Resort Bonaire. Het gaat om een container die gebruikt kan worden voor het persen van drie afvalstromen; karton, plastic of restafval.

De perscontainer is speciaal voor bedrijven die met afval op een efficiënte en hygiënische wijze willen omgaan. 

“Als organisatie verantwoordelijk voor het afvalbeheer op Bonaire, is Selibon zeer tevreden met deze eerste stap tot een schoner en mooier Bonaire” aldus Shanelca Martha, Marketing & Communicatie Coördinator bij Selibon. “Er gaat iets veranderen!”

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo