Nieuws van Bonaire

Buurthuizen gesloten in verband met renovaties

Kralendijk – In het kader van het bestuursakkoord dat het Openbaar Lichaam Bonaire in oktober 2018 heeft ondertekend, zullen de volgende buurthuizen Nort Saliña, Tera Cora, Nikiboko, Antriol tot nader orde gesloten zijn voor renovatie. De renovaties worden in fases worden uitgevoerd. 

Bij het buurthuis van Rincon zal het traject iets langer gaan duren. Hiervoor wordt er naar een tussentijdse oplossing gezocht. Op dit moment is het buurthuis van Amboina opgeknapt en in gebruik. Wanneer uw buurthuis klaar is, zal dit worden aangekondigd. En dan bent u weer welkom in uw buurthuis om te sporten of deel te nemen aan educatieve, creatieve en vormende spelen. 

Als u meer informatie wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Pierre Perigault Monte, Programma coördinator wijkontwikkeling op telefoonnummer 7171714

Deel dit artikel