Nieuws van Bonaire

WEB verwerpt aantijgingen Amigoe-journalist


Kralendijk- Het Water en Energiebedrijf Bonaire (WEB) protesteert middels advertenties in de diverse media tegen uitspraken die Amigoe-journalist Wim Romeijn recentelijk heeft gedaan over het mediabeleid van het nutsbedrijf.

De aantijgingen van Romeijn kwamen nadat WEB een advertentiecontract opzegde bij het radiostation Rumbera Network, dat recentelijk door Romeijn werd overgenomen.

WEB zegt in de advertentie dat zij afstand neemt van het artikel ‘Ophef op Bonaire en in Den Haag over omkoping journalisten’ dat de Amigoe publiceerde en waarin werd gesuggereerd dat zij klakkeloos opdrachten vanuit het bestuurscollege op zou volgen.

Volgens WEB is het nutsbedrijf een onafhankelijk bedrijf met professionele bedrijfsvoering en een eigen Raad van Commissarissen. “WEB Bonaire houdt zich aan de ‘Code Corporate Governance Bonaire’. De gemeenschap op Bonaire kan vertrouwen op en betrouwbaar en degelijk ondernemingsbestuur van WEB”, aldus de water- en stroomproducent.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo