Nieuws van Bonaire

Staatssecretaris Knops bezoekt Caribisch gebied

Den Haag – Staatssecretaris Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) brengt zondag 22 tot en met woensdag 25 september een werkbezoek aan Sint Eustatius, Saba en Sint Maarten.

Bij zijn bezoek aan Sint Eustatius op maandag geeft de staatssecretaris tijdens een zogeheten ’townhall meeting’ een toelichting aan de inwoners over de stand van zaken rondom het herstel van de bestuurlijke orde op het eiland. Het bestuur van het eiland werd in maart 2018 overgenomen vanwege de grove taakverwaarlozing waar het eiland mee te kampen had.

Rocargo

Staatssecretaris Knops doet dinsdag Saba aan waar hij de werkzaamheden naar aanleiding van de orkaanschade aan de haven bekijkt. Hij vliegt later die dag door naar Sint Maarten waar zijn bezoek in het teken staat van concrete resultaten bij de wederopbouw van het eiland. Daartoe zal hij spreken in het parlement en bezoekt hij een aantal projecten die met Nederlands geld mogelijk worden gemaakt, waaronder het herstel van huizen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo