Nieuws van Bonaire

Kerstkoopavond op 22 december

**Kaya Grandi en Centrum Gebied ‘the place to be’**

Kralendijk – Tourism Corporation Bonaire (TCB) samen met SKAL organiseren de Kerstkoopavond gecombineerd met een Fiesta di Bari. Op zaterdag 22 december tussen 18.00 uur en 22.00uur is het genieten in kerstsfeer in de Kaya Grandi en het hele Centrum-gebied.

Tijdens dit evenement zal de Kaya Grandi worden afgesloten voor verkeer, waardoor iedereen vrij kan rondlopen en genieten van de laatste kerstinkopen in de vele winkels die dan open zullen zijn. Ook de Kerstman is aanwezig en mag je met hem op de foto. Op verschillende locaties in de Kaya Grandi zorgt Gaita muziek en een DJ voor de muzikale kerstsfeer.

Meerdere marktjes met heerlijke traditionele gerechten zoals ayaka, oliebollen, maar ook leuke kerstkadootjes van Marshe di Playa en Bonaire Art & Crafts Association kun je er vinden. Rond 19.00uur is de ouderen parade die loopt door de Kaya Grandi.

Na de kerstkoopavond volgt een Fiesta di Bari georganiseerd door SKAL in het Wilhelmina Park van 22.00 uur tot 24.00 uur.

Onze lokale bevolking en onze bezoekers zijn welkom om te komen genieten van dit evenement, en om deze feestelijke tijd van het jaar te vieren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo