Nieuws van Bonaire

Vleermuizen avond met STINAPA Bonaire

Op zaterdag 3 november van 17.30uur tot 19.30uur bij het hoofdkantoor van STINAPA, Barcadera 10, geeft STINAPA een presentatie over vleermuizen en een demonstratie in een grot over hoe wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar vleermuizen.

Wil je meer weten over het enige zoogdier in de wereld met vleugels? Er is een kan op zaterdag avond 3 november. De presentatie start om 17.30uur bij het hoofdkantoor van STINAPA, waarna we een bezoek zullen brengen aan een grot in de buurt. Hier zal een demonstratie gegeven worden over hoe wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar vleermuizen, tot ongeveer 19.30uur.

Voor deze avond heb je een zaklamp nodig die bedekt is met een rood stuk stof of papier (vleermuizen houden niet van licht), goede schoenen om op en neer te gaan in de grot en een fles drinkwater. Deelname is gratis, maar donaties zijn altijd welkom.

Er is plaats voor 15 deelnemers. Reserveer uw plek door te bellen naar 717-8444.  We accepteren alleen reserveringen via telefoon en niet via Facebook.

Deel dit artikel