Nieuws van Bonaire

Politieberichten van maandag 1 oktober t/m woensdag 3 oktober 2018

Op maandag 1 oktober werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Karpitan. Onbekenden hebben tussen 13.00 uur en 16.45 uur een slaapkamerraam geforceerd om de woning binnen te komen. Er zijn onder andere een zwarte laptop van het merk Lenovo, een witte tablet van het merk Samsung, een zwarte tablet van het merk Samsung en een zwart en oranje gereedschapstasje van het merk Black & Decker met gereedschappen als inhoud weggenomen.

1200

Op dinsdag 2 oktober werd weer aangifte gedaan van inbraak in deze woning aan de Kaya Karpitan. Dit keer hebben onbekenden tussen 8.30 uur en 16.30 uur zich toegang tot de woning verschaft door weer een slaapkamerraam open te breken. Dit keer is onder andere een electrisch spierapparaat (EMS) weggenomen.

Op dinsdag 2 oktober werd in de ochtenduren een man met initialen H.A.A.C. op de Kaya Wanapa aangehouden wegens mishandeling/huiselijk geweld.

Op dinsdag 2 oktober vond omstreeks 20.00 uur een aanrijding op Kaminda Gurubu plaats. De chauffeur van de auto week uit voor een ezel en kwam tegen de cactussen langs de weg. Bij aankomst van de patrouille lag de chauffeur in stabiele zijligging op de weg en had bloed aan zijn neus en mond. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De mede-inzittenden, een vrouw en een kind, waren niet gewond maar wel een beetje overstuur en werden door het ambulancepersoneel gekalmeerd.

Op woensdag 3 oktober, kreeg de politiecentrale omstreeks 04.30 uur melding van inbraak in de kantoren van een hotel aan de Kaya Internashonal. Onbekenden hebben een deur geforceerd om zich toegang te verschaffen tot de kantoren van waar er een kluis is weggenomen. Er moet toegevoegd worden dat het geen enkel moment om een atrako ging  noch over twee gemaskerde mannen. Onderzoek in deze zaak is in volle gang.

Deel dit artikel