Nieuws van Bonaire

Oproep aan alle inwoners om hun tuin op te ruimen en afval in containers te deponeren

Het Openbaar Lichaam Bonaire is gesloten wegens feestdagen

Kralendijk – Een oproep gaat uit naar alle inwoners om alle losse voorwerpen in hun tuin en grof afval op te ruimen en deze in de containers te deponeren die Selibon NV beschikbaar stelt op verschillende strategische plekken.

Selibon NV heeft jaarlijks haar Cleanup Day-programma, maar vanwege het feit dat wij in de piek van vorming van tropische stormen en orkanen zitten, is het voor iedereen raadzaam om hun tuinen op te ruimen en alle losse voorwerpen die zich daar bevinden te verwijderen. Losse voorwerpen kunnen bij sterke winden een gevaar vormen voor jou en je familie. Het ophalen van grof afval wordt helemaal gratis door de Selibon NV verzorgd. Neem voor meer informatie hierover contact op met Claris Trinidad via +5997015148.

De strategische plekken om grof vuil en andere voorwerpen uit uw tuin naartoe te brengen zijn: in Rincon-Zuid bij de wijk Cocorobi tegenover het voetbalstadion, in Rincon-Noord bij de Roi di Dada, in Antriol-Pariba bij de parkeerplaats van Avanti, in Antriol-Pabou tegenover het Buurtcentrum Antriol, in Amboina naast het milieustation van de Selibon, in Nikiboko tegenover het buurtcentrum, in Tera Cora tegenover het Buurtcentrum Tera Cora, in Bario Santa Rosa en Bario Den Tera.

Vanaf donderdag 13 september staan de containers op de boven genoemde plekken. Het Openbaar Lichaam Bonaire hoopt dat alle inwoners gebruik zullen maken van deze gelegenheid om te voorkomen dat in het geval van een bijzondere omstandigheid/verandering van weer u dit niet op het allerlaatste moment hoeft te doen. Het Openbaar Lichaam hoopt ook dat iedere inwoner meedoet met het opruimen en zodoende gevaren veroorzaakt door losse voorwerpen bij heftige winden helpt voorkomen.     

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo