Nieuws van Bonaire

Politieberichten van woensdag 29 augustus t/m vrijdag 31 augustus 2018

Op woensdag 29 augustus werd omstreeks 11.30 uur aangifte gedaan van diefstal van een witte pick-up van het merk Mazda, met kenteken V-3449. De pick-up stond voor een woning aan de Kaya Avelino J. Cicilia geparkeerd en is tussen 1.30 uur en 4.30 uur door onbekenden weggenomen.

In de avonduren van dezelfde dag vond omstreeks 19.15 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats op Kaya Nikiboko Zuid. Auto 1 reed op de Kaya Nikiboko Zuid en wilde op een geven moment links afslaan. Auto 2 die achter hem aan kwam rijden kon niet tijdig stoppen en botste tegen auto 1 aan. De bestuurder van auto 1 had nekklachten en werd ter plekke door de ambulance personeel behandeld.

Later op de avond van woensdag 29 augustus, vond omstreeks 23.50 uur een aanrijding plaats op de Kaminda La Union ter hoogte van de bocht bij Gurubu. Een auto was waarschijnlijk, om onbekende reden, uit de bocht gevlogen en botste tegen een lantaarnpaal aan. De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

In de vroege ochtenduren van donderdag 30 augustus vond een huiszoeking plaats in een woning aan de Kaya Comanche in het kader van de Vuurwapenwet BES. Tijdens de huiszoeking zijn drugs en munitie aangetroffen. Ook werd een man met initialen R.M.C. van 23 jaar, aangehouden wegens overtreding van de Opiumwet BES en de Vuurwapenwet BES.

In de middaguren van dezelfde dag, omstreeks 13.50 uur,  vond een aanrijding plaats op de Kaya Grandi. Een auto die wilde parkeren had per ongeluk op het gaspedaal getrapt in plaats van op de rem en reed tegen een op hete trottoir geparkeerde scooter aan. De bestuurder en bijrijder zaten op dat moment op de scooter, en de bestuurder viel. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De bijrijder raakte niet gewond.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo