Bonaire

Cursus over de geschiedenis en cultuur van Bonaire

Fundashon Históriko Kultural Boneriano (FuHiKuBo) gaat weer een cursus geschiedenis en cultuur van Bonaire in het Nederlands organiseren. De cursus wordt gegeven door Bòi Antoin, voorzitter van de FuHiKuBo. Hij is meer dan dertig jaar bezig met de geschiedenis, cultuur en natuur van Bonaire te bestuderen.

De cursus start op donderdag 23 augustus om 19.00 in het gebouw van FuHiKuBo naast het kantoor van de krant Extra. De cursusdagen zijn op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 21.00 en op de zaterdagen van 14.00 tot 17.00. Dus op donderdag 23, zaterdag 25, dinsdag 28, donderdag 30 augustus, verder op zaterdag 1 en dinsdag 4 september.

De cursus wordt afgesloten met een stads- of natuurwandeling op zaterdag 8 september vroeg in de ochtend. Inschrijving voor de cursus kan door te bellen naar 717-8482 (Extra). Cursusgeld is 60 dollar en is vooruit te betalen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo