Nieuws van Bonaire

Nieuw uniform KPCN


KPCN voert 30 april het nieuwe, operationele uniform in op Bonaire. Bonaire heeft hiermee de primeur, Saba en Sint Eustatius volgen in het derde kwartaal van dit jaar. De basiskleur van het uniform is donkerblauw, met gele strepen in de bovenkleding.

Verder heeft het uniform een soort ME-broek, met zakken op de bovenbenen, hoge schoenen en een cap. Waarom een nieuw operationeel uniform? Het huidige uniform is een formeel uniform, met een nette broek en een pet.

Het nieuwe operationele uniform is geschikter voor het afwisselende werk op straat. Het huidige uniform blijft bestaan voor collega’s die niet op straat werken. Ook wordt het gedragen bij officiële gelegenheden en als representatief tenue door alle uniformdragenden. De BPZ Bikers houden ook hun speciale uniform.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo