Bonaire

“Disney Wonder” verwelkomd op Bonaire

‘Disney Wonder’ van Disney Cruise Line heeft gisteren zijn inaugureel bezoek gebracht aan Bonaire. Disney Wonder is het eerste schip van Disney Cruise line dat ooit Bonaire heeft bezocht. Disney Cruise Line, die eigendom is van Walt Disney Company, bezit in totaal vier schepen, waarvan Disney Wonder het tweede schip is dat aan de vloot werd toegevoegd.

“Wonder” heeft een capaciteit van 2.,713 passagiers en richt zich voor op gezinnen met kinderen. Vertegenwoordigers van het eiland hebben een uitnodiging ontvangen om het inaugurele bezoek aan boord te komen vieren. De delegatie die bestond uit de gezaghebber, Tourism Corporation Bonaire, de Havenmeester en de scheepsagent Maduro hebben deelgenomen aan de inaugurele viering aan boord en hebben verschillende geschenken geschonken aan de kapitein en zijn bemanning.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo