Bonaire

Volle zaal voor presentatie MCB over de administratie voor ondernemers

Volle zaal voor presentatie MCB over de administratie voor ondernemers

Woensdagavond vond de presentatie plaats van de MCB Bank over de administratie voor ondernemers als onderdeel van de GEW week welke jaarlijks wordt gehouden om ondernemerschap te stimuleren op Bonaire.

Tijdens deze avond kwamen alle aspecten aan bod voor het bijhouden van een goede administratie en het belang voor de ondernemer. Tevens werd er in groepen gewerkt aan een opdracht waar prijzen mee gewonnen konden worden.

Op Bonaire worden gedurende deze week verschillende presentaties gegeven. De week zal zaterdagavond worden afgesloten met de gastspreker Dave Meltzer, bekend van Sports 1 Marketing die de ondernemers zal uitdagen en stimuleren.

Deel dit artikel