Bonaire

Nederlands oorlogsschip Zr.Ms. Karel Doorman bezoekt ons eiland

Kralendijk, Donderdagmiddag heeft gezaghebber Edison Rijna officieel bezoek ontvangen van kapitein Sim Schot vergezeld van luitenant Theo Klootwijk van het oorlogsschip Zr Ms Karel Doorman. Er vonden aangename gesprekken plaats over het bezoek van het schip aan Bonaire. Aan het eind van het bezoek heeft kapitein Sim Schot een wapenschild van het schip als cadeau aan gezaghebber Edison Rijna overhandigd. Gezaghebber Rijna op zijn beurt heeft namens het Bonairiaanse eilandsbestuur de kapitein en zijn 170 bemanningsleden fijne dagen toegewenst op ons eiland en zowel kapitein Sim Schot als luitenant Theo Klootwijk het wapenschild van Boneire opgespeld als blijk van waardering en vriendschap. Zaterdag 11 november vertrekt het oorlogsschip Zr Ms Karel Doorman terug naar Nederland waar zij op 24 november zal aankomen.

Deel dit artikel