Bonaire

Hospitality Plein op de Studie & Beroepenmarkt 2017

De jaarlijkse Studie & Beroepenmarkt zal deze keer een Hospitality Plein hebben, om het belang van deze sector op Bonaire te benadrukken. Toerisme is een van de grootste sectoren met betrekking tot werkgelegenheid op Bonaire en de meest belangrijke sector voor onze economie. Daarom heeft de Bonaire Hotel and Tourism Association (BONHATA), samen met de Bonaire Restaurant Association (BRA), Courtyard by Marriott Bonaire en Den Laman, een Hospitality Plein geïnitieerd, die het plezier, de voordelen en de kansen van werken in hospitality zal laten zien!

Op vrijdag 10 november kun je bij Jong Bonaire van 13:00 – 18:00 uur ervaring wat het is om te werken of een opleiding te volgen in hospitality en toerisme. Mensen van Bonaire die werkzaam zijn in deze sector kunnen je er alles over vertellen. Daarnaast kun je door video’s de verschillende aspecten, de mensen van Bonaire die jou over hun baan vertellen, en alle dingen die je kunt leren zien. Ook werkgevers van Bonaire zijn aanwezig om je te laten zien welk soort baan ze jou aan zouden kunnen bieden. Als laatste is ook het prijswinnende Culinary Team van Bonaire aanwezig om je real-life te vertellen over de kansen die Bonaire hen gegeven heeft!

Nieuwsgierig? Wil je meer leren over deze sector op Bonaire en wat het jou biedt? Kom dan naar het Hospitality Plein op de Studie & Beroepenmarkt deze vrijdag!

Deel dit artikel