Bonaire

Wandeling naar de top van Bonaire bij zonsopgang

Alweer een kans om tijdens de zonsopgang te klimmen naar het hoogste punt op het eiland! Vanwege grote belangstelling, organiseert STINAPA op zondag 5 november een wandeling naar het topje van de Brandaris.

Heeft u ooit de zonsopgang gezien vanaf het hoogste punt van Bonaire? Deze unieke ervaring is weer mogelijk onder begeleiding van een STINAPA gids. Iedereen moet op zondag 5 november uiterlijk 5:00 uur aanwezig zijn bij de ingang van het Washington Slagbaai National Park zodat we op tijd kunnen vertrekken.

Er is ruimte voor 20 deelnemers. Registreer vooraf zodat u zeker bent van uw plek. U kunt bellen naar 717-8444 gedurende de week tussen 8u en 16.00u. Registratie vooraf is vereist voor deelname. Deelnemers moeten hun eigen vervoer naar en binnen het park regelen.

Entree is $ 10 voor iedereen die zich vooraf heeft aangemeld voor deze wandeling.

Een goede conditie is belangrijk en kinderen van 10 jaar en ouder mogen deelnemen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene. Het tweede deel van de wandeling is behoorlijk klauteren naar de top, maar zodra u deze bereikt heeft is het uitzicht spectaculair!

Doe  wandelschoenen aan, breng een fles water en een hapje mee en vergeet niet om ook een zaklantaarn mee te nemen. Iedereen zal rond 8:30u uur terug bij de ingang van het park zijn.

Als u zin heeft in een spannende en unieke ervaring, bel ons op 717-8444 om te registreren voor deze wandeling op 5 november.

Deel dit artikel