Bonaire

SWZ informeert ouderen in Nikiboko

De RCN-Unit Sociale Zaken en Werkgelegenheid gaf gisteren een presentatie over de verschillende uitkeringen in buurtcentrum Nikiboko, gericht aan 63+ers.

Naast de presentatie van SZW, konden de ouderen ter plaatse hun AOV-dossier laten controleren, deelnemen aan een onderzoek van Fundashon Konsulta pa Grandinan Boneiru (FKG) en sprak een medewerkers van het OLB de aanwezigen toe. Ondanks de zware regenval kwamen er 18 ouderen op de bijeenkomst af. De komende weken vinden deze bijeenkomsten ook plaats in de andere wijken van Bonaire. Het belangrijkste doel is het informeren van de ouderen over hun rechten en mogelijkheden. De eerstvolgende bijeenkomst is dinsdag 24 oktober in Sentro Orkidia in Nort‘i Saliña van 9.00 tot 11.00.

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo