Bonaire

Gedeputeerde Edsel Cecilia bezoekt basisschool de Pelikaan

Kralendijk, Afgelopen maandag in de ochtenduren heeft de onderwijsgedeputeerde Edsel Cecilia vergezeld van zijn adviseur mw Dianna Hoeve kennis gemaakt met de directeur van basischool De Pelikaan, dhr Gerald Kolenbrander.

Tijdens de samenkomst werd er gesproken over verschillende onderwerpen die te maken hebben met ons onderwijs. De adjunct-directeur mw Klasien Jager en mw Michele Celestijn-Knuf van de Raad van Toezicht hebben de gedeputeerde verteld over de ontwikkelingen op BS De Pelikaan.

Tot slot heeft de gedeputeerde woorden van dank uitgesproken voor de informatie die hij heeft ontvangen en hij heeft dhr Kolenbrander en de dames Jager en Celestijn-Knuf succes toegewenst en dat zij door mogen gaan met het goede werk. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo