Bonaire

JC Herrera steunt Beach Tennis Bonaire

KRALENDIJK    Beach Tennis Bonaire (BTB) en JC Herrera zijn een partnership aangegaan. Met deze samenwerking ondersteunt JC Herrera (met Amstel Bright als meest prominente uiting) de doelstelling van BTB om de sport beach tennis toegankelijk te houden voor alle inwoners en bezoekers van Bonaire. Na afloop van het toernooi op zondag 6 augustus overhandigde Bulent Karaca namens JC Herrera een cheque ter waarde van $5000.

Beach Tennis Bonaire heeft als doel om door middel van sport een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het sociaal klimaat, de gezondheid en de onderlinge binding van de inwoners. Daarnaast streeft BTB er naar om het eiland te promoten als (korte) sportieve vakantiebestemming.

Beach Tennis Bonaire geeft invulling aan haar ambitie door de sport gratis beschikbaar te maken voor inwoners en toeristen. Er liggen 4 permanente velden bij Coco Beach en aan de bar kunnen mensen gratis rackets en ballen lenen. Daarnaast organiseert BTB maandelijks een of meerdere evenementen zoals toernooien, competities en trainingen.

Dankzij de samenwerking met JC Herrera kan Beach Tennis Bonaire verder werken aan de realisatie van haar doelstellingen. Dit wordt allereerst zichtbaar in de doorontwikkeling van de accommodatie. De ambitieuze toekomstplannen (inclusief verlichting, schaduw en loungeplekken) heeft BTB afgelopen vrijdag gepresenteerd bij de Business Borrel Bonaire.

Meer weten over Beach Tennis Bonaire en de sponsormogelijkheden? Kijk op www.beachtennisbonaire.com 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo