Politie & Justitie

Gewonde schietpartij Kaya Raphaela

Bonaire – Vanochtend, 9 juni 2017, heeft er rond 07.00 uur een schietpartij plaatsgevonden op de Kaya Raphaela. Hierbij is een man R. B. gewond geraakt. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

In verband met deze schietpartij is de politie dringend op zoek naar Shugairo Raphaela (wordt ook “Shu” genoemd). Mede voor zijn eigen veiligheid wordt hij dringend verzocht zich bij de politie te melden. Ook mensen die informatie hebben over deze schietpartij of weten waar Raphaela zich bevindt worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 717 8000 of 715 8000 of via de tiplijn 717 7251

In het kader van het onderzoek was er vandaag ook een huiszoeking in een pand aan de Kaya Avelino Cicilia in de wijk Nikiboko. Er waren geen aanhoudingen.

KPCN en het OM BES benadrukken dat het hulp bieden aan een persoon waartegen vervolging is ingesteld strafbaar is. Afgelopen week is een mevrouw die in een andere strafzaak een verdachte in haar woning had verborgen, veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van 3 maanden en een werkstraf van 120 uren.

Deel dit artikel