Politie & Justitie

Politie vraagt hulp inzake verdwenen cruiseschip employee

De politie verzoekt een ieder die iets weet of Adriana Morales, direct contact op te nemen met de politie.

Kralendijk- De Politie Caribisch Nederland (KPCN) zegt dat er nog geen nieuws te melden is over Adriana Morales de Florencia, die vrijdag tegen 12 uur in de middag de Navigator of the Seas verliet om aan land te gaan, maar daarna spoorloos lijkt te zijn verdwenen. KPCN zegt dat het laatste bericht over de vrouw is dat zij rondliep in Kralendijk, vlak nadat zij het schip had verlaten. Er zijn nu inmiddels 48 uur verstreken sinds haar verdwijning.

De politie zegt geen enkele indicatie te hebben dat Morales opzettelijk is achtergebleven op het eiland, toen haar schip weer wegvoer.

De politie zegt nu de hulp van de bevolking in te roepen om het verdwenen bemanningslid op te sporen. Een ieder die enige informatie heeft over mevrouw Morales of haar verblijfplaats wordt verzocht contact op te nemen met KPCN op 717 8000. Er kan ook worden gebeld naar de anonieme tiplijn: 717-7251.

Deel dit artikel