Vakantie & Toerisme

DISNEY CRUISE LINE komt naar Bonaire in 2018


Disney Adventures Researcher & Development manager bezoekt Bonaire

Kralendjik – (20 april, 2017) Voor het eerste keer beleeft Bonaire een hoog en laag cruise seizoen. Nu het seizoen bijna afgelopen is, is het tijd om voor te bereiden op het volgende seizoen. Vorige week had TCB het plezier om de Port Adventures Research & Development Manager van Disney Cruise Line, de heer Jacob Gouws, op het eiland te hosten. Het doel van zijn bezoek was om mee te doen met de verschillende activiteiten die Bonaire te bieden heeft. Hij ontmoette verschillende touroperators, hij kreeg een eiland tour, een boottocht, bezoek aan Klein Bonaire, een rondleiding van de pieren en hij had de kans om te snorkelen en duiken; Wat hij erg leuk vond.

“Het was een zeer aangename reis, ik kan niet wachten om Bonaire opnieuw te bezoeken als we onze eerste afvaart naar Bonaire hebben gemaakt”, aldus Gouws.

Op 1 februari 2018 maakt Disney Cruise lijn haar eerste reis naar Bonaire, met het schip Disney Wonder. Disney Wonder is een cruiseschip dat door Disney Cruise Line wordt beheerd.

Het tweede schip om zich bij de Disney-vloot aan te sluiten, kwam in 1999 in dienst.

Het schip Disney Wonder heeft 11 openbare dekken en heeft een capaciteit van 2400 passagiers in 875 kamers en heeft een bemanning van ongeveer 950 man.

De “peettante” van Disney Wonder is Tinker Bell en zij zal Bonaire samen met al haar gezelschap bezoeken zoals; Mickey & Minnie Mouse, Goofy, Donald Duck, Pluto, de Disney Princesses en nog veel meer.

Deel dit artikel