Geen categorie

Veel interesse voor het ‘Festival del Caribe 2017’ in Cuba

cuba-festival

GROTE BELANGSTELLING OM NAAR CUBA TE REIZEN

Kralendijk – De belangstelling om naar Cuba te reizen is groot gezien het aantal mensen die zich hebben ingeschreven aan de ‘Festival del Caribe’ in juli 2017. Het festival vindt plaats in Santiago de Cuba. Zoals bekend is de 37ste editie van de ‘Festival del Caribe’ gewijd aan Bonaire, de Parel in de Cariben.

Het is een unieke gelegenheid voor Bonaire om voor het internationale voetlicht te staan. De organisatie ‘Casa del Caribe’ zorgt voor de promotie van het festival in Latijns-Amerika, Europa en op de andere Caribische eilanden. Elk jaar bezoeken duizenden toeristen dit festival dat bekend staat om zijn feestelijke en culturele sfeer. Bonaire krijgt de kans om haar cultuur, geschiedenis en natuur uit te dragen tijdens het festival.

De organisatie ‘Keiru bon’ biedt iedereen die Cuba wil bezoeken, als toerist of als artiest, de gelegenheid om dit te doen tijdens het festival. ‘Keiru bon’ die onder leiding staat van Anneline Beukenboom en Bigalda de Marchena organiseren het logistieke gedeelte. Er zijn verschillende reispakketten met ticket, hotel en verblijf inbegrepen. De reisperiode is van 1 juli 2017 tot 10 juli 2017.

Iedereen die wil deelnemen aan dit unieke evenement kan zich nog inschrijven bij de SKAL tijdens kantooruren. Voor verdere informatie kunt u een email sturen naar festivaldelcaribebon@gmail.com. De laatste dag voor inschrijving en betaling is 20 december 2016.       

Deel dit artikel