Sport & Vrije tijd

Deelname Bonaire Latijns-Amerikaanse spelen

grupo

Kralendijk – Zestien jongeren zijn onder leiding van Sandy Alberto en drie coaches naar Guayama Puerto Rico afgereisd om mee te doen aan de Latijns-Amerikaanse spelen die van 18-26 juni van dit jaar worden gehouden. De sporters en begeleiders zijn afgelopen vrijdag vertrokken. De jonge Lacey Pauleta reist ook mee met de delegatie, hij zal als umpire bij de spelen assisteren,

Gedeputeerde Rolanda Hellburg-Makaai van Sport sprak de jongeren toe in de vertrekhal. Sport beoefenen betekent niet reizen en het fantastisch hebbe, aldus de gedeputeerde.  In de sport gaat het allereerst om discipline, de wil om als team aan de wedstrijd mee te doen en te laten zien hoe professioneel men is.  Hellburg-Makaai herinnerde de jongeren eraan dat zij rolmodellen zijn voor Bonaire. Voorzitter Burny Elhage van het bestuur van de Little League en Marlon Manuela richtten ook het woord tot de jonge sporters. Aan het eind ging een van de jongeren voor in gebed.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo