Politiek & Bestuur

Algemeen Directeur SOAB heeft bezoek bij gedeputeerde Joselito afgelegd

Joselito SOAB

Kralendijk – Donderdag, 9 juni 2016, heeft De heer Geomaly Martes, algemeen direkteur van het Stichting Overheids Accountant Bureau SOAB, de huisaccountant van het OLB een kennismakingsbezoek afgelegd bij de gedeputeerde van Financiën Joselito Statia. Tijdens het bezoek zijn een aantal onderwerpen aan de orde geweest, en de wijze waarop het SOAB het OLB apparaat verder kan ondersteunen en versterken.  De controle op de jaarrekening 2015 wordt op dit ogenblik afgerond.   Financieel beleid en beheer, interne controle, en bijzondere uitkeringen zijn enkele van de aandachtsgebieden waarin het SOAB in de toekomst het OLB zal kunnen adviseren.

Er werd afgesproken om eind van deze maand om weer bij elkaar te zitten om tot concrete afspraken te komen. De heer Reginald Carolina, Interim hoofd Financien zat ook in deze overleg.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo