Natuur

Vogels kijken met STINAPA

Vogels kijken met STINAPA

Wil je samen met STINAPA vogels kijken?

Rocargo

Leer meer over de vogels die we op ons eiland hebben, je zal verbaasd staan over de diversiteit van de vogels op Bonaire.

Op 26 maart van 17 – 18.30 uur is er de mogelijkheid om samen met STINAPA vogels te kijken bij de LVV (Kaminda Lagoen). Dit gebied heeft continu zoet water en is daarom zeer aantrekkelijk voor veel soorten vogels. Er zijn daar ook hele zeldzame vogels waargenomen die niet veel op de ABC eilanden worden gezien.

Breng je verrekijker mee (als je er geen hebt, mag je er eentje van ons lenen), drinkwater en stevige wandelschoenen. Om een plek te reserveren moet je bellen naar 717-8444, er is plek voor maximaal 15 personen. Er worden geen kosten berekend maar donaties zijn altijd welkom.

We verzamelen bij het LVV kantoorgebouw naast de afvalwater tanks.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo