Vakantie & Toerisme

Bonaire krijgt 12 “Readers choice Awards 2016” prijzen van Scuba Diving Magazine

Shore Diving Bonaire

*Vijf eerste plaatsen waaronder ‘Top Overall Diving’ in het Caraïbische/Atlantische gebied*

Kralendijk (10 februari 2016) – Met het winnen van 12 verschillende Readers’ Choice Awards prijzen van Scuba Diving Magazine, blijft Bonaire één van de top duikbestemmingen ter wereld. Voor het 10e jaar neemt Bonaire de eerste plaats voor ‘Best Overall Diving’ in de Caraïbische/Atlantische regio.

In vier andere Caraïbische/Atlantische categorieën eindigde Bonaire op de eerste plaats: ‘Best Shore Diving’ voor de 23ste achtereenvolgende keer, ‘Best Beginner Diving’, ‘Best Macro Diving’ en ‘Best Snorkeling’. De positionering op de tweede plaats omvat onder meer ‘Best Value’, ‘Best Marine Environment’ en ‘Best Underwater Photography’. Bonaire scoorde ook vierde voor ‘Visibility and Advanced Diving’; en vijfde voor ‘Wreck Diving and Best Cave’.

“Het winnen van 12 prijzen is een bijzondere eer en belangrijk voor ons, omdat dit de ervaringen van de lezers weergeeft tijdens het duiken op het eiland,” aldus Malinda Hassell, Marketing Manager van Tourism Corporation Bonaire. “Onze langdurige verplichting om ons mariene milieu te beschermen, behoudt niet alleen onze natuurlijke eigendommen voor de toekomstige Bonairiaanse generatie, deze betrokkenheid stelt ons ook in de gelegenheid om erkend te worden als de beste duikbestemming in de Caraïbische/Atlantische regio.”

Duizenden abonnees van Scuba Diver en webgebruikers hebben voor de ‘Readers’ Choice Awards’, hun duikervaringen gewaardeerd op een schaal van een tot vijf. De resultaten van de ‘Awards 2016’ zijn te vinden in de januari/februari editie van Scuba Diving Magazine.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo