Bizar & vreemd

28 Nederlandse ambtenaren overleggen op Curacao

De gehele directie Koninkrijksrelaties van het ministerie van Ronald Plasterk is afgelopen week op een exotische trip geweest naar Curaçao voor een interne vergadering van vier dagen. Op het eiland moest de voltallige directie tijdens een dienstreis inzicht krijgen in de praktijk en praten met de werknemers daar.

De Nederlandse politiek en media hebben met verbazing gereageerd op dit ogenschijnlijke snoepreisje naar het eiland.

Het is namelijk gebruikelijk dat dit soort interne werkoverleggen gewoon in Nederland plaatsvinden. De woordvoerder van het ministerie verdedigt het overzeese werkoverleg met de argumenten dat de ambtenaren gewoon economyclass hebben gevlogen, er voor een goedkoper hotel is gekozen en dat de ambtenaren geen dagvergoeding hebben kregen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo