Nieuws uit Nederland

3 Bonairiaanse wandelaars in Vierdaagse Nijmegen

Drie wandelaars uit Bonaire doen dit jaar mee aan de internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, of zoals die populair wordt genoemd ‘de Vierdaagse van Nijmegen’.

De Nijmeegse Vierdaagse wordt dit jaar voor de 99e keer gelopen. Het evenement is van 21 tot 24 juli. Afgelopen vrijdag vertrok het Bonairiaanse trio naar Nederland, uitgezwaaid op de luchthaven door gedeputeerde Norbert Silberie.

De Bonairiaanse wandelaars zijn Roy Martinus en Reynold Wilsoe die de afstand van 40 kilometer per dag zullen afleggen. Nazario Alberto loopt 30 kilometer per dag. Alberto doet dit jaar alweer voor de twaalfde keer mee. Voor Nolly Wilsoe is dit zijn vierde jaar als deelnemer aan de Vierdaagse van Nijmegen.

Deel dit artikel