Ruimtelijke ordening & bouw

Nieuwe rotonde zo goed als klaar

 

De werkzaamheden voor de realisatie van de nieuwe rotonde ter hoogte van de kerk van Playa zijn bijna klaar. Dit maakte gedeputeerde van Ruimte en Ontwikkeling Silberie bekend.

Rocargo

De werkzaamheden voorlopen voorspoedig. Momenteel worden de laatste werkzaamheden afgerond, zodat de weg weer toegankelijk kan worden gemaakt voor het verkeer. De wegbelijning moet nog worden aangebracht.

Er is in overeenstemming met Bonairiaanse Wegenbouw Maatschappij een datum vastgesteld waarop de weg zal worden geopend. Het ziet er naar uit dat deze datum behaalt gaat worden. Deze datum kan echter pas bekend gemaakt worden nadat volgende week de laatste inspecties hebben plaatsgevonden.

De gedeputeerde heeft aangegeven dat het openbaar lichaam Bonaire een visuele simulatie zal gaan verzorgen om de gewijzigde verkeerssituatie via de verschillende media te demonstreren aan het publiek.

Deel dit artikel