Video's over Bonaire

Tene Boneiru Limpi actie voor jongeren

Wil je 30 mei aanstaande gratis naar het Clean up and Dance eventAware’ op het Plaza Beach Resort? Dan moeten jij en je vrienden de handen uit de mouwen steken en vuil op straat gaan opruimen.

Wie 10 kilo zwerfafval per persoon inlevert bij Selibon tussen 9 en 11 uur op 30 mei, krijgt een gratis toegangsbewijs. Dit gaat wel in groepsverband. De groep die het meeste vuil aflevert, krijgt een VIP-behandeling voor de Dance Party op het strand van Plaza Beach Resort.

Rocargo

Met de actie wil de organisatie Tene Boneiru Limpi samen met Selibon, Boneiru Duradero en Plaza Beach Resort jongeren bewust maken van het groeiende probleem van zwerfafval op Bonaire. DJ’s op het feest zijn DJ MARVV, DJ Chris Beat en DJ Veloce.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo