Sport & Vrije tijd

BONHATA hoofdsponsor windsurfers

De Bonaire Hotel en Tourism Association ondersteunt windsurfers Maxime van Gent en Amado Vrieswijk.

Twee van de Bonairiaanse professionele windsurfers zullen dit seizoen op tournee gaan in Europa om zo aan een groot aantal wedstrijden georganiseerd door de Professional Windsurf Association (PWA) en de Europese Freestyle windsurfen Pro Tour (EFPT) mee te doen. Om deze surfers te helpen met hun reiskosten worden zij financieel ondersteund door de Bonaire Hotel en Tourism Association (BONHATA).

Maxime van Gent staat op nummer 6 in de PWA World Freestyle Ranking 2014 en zal strijden voor een positie in de top 3 van de freestyle wereldranglijst voor vrouwen. Ondertussen eindigde  Amado Vrieswijk de 2014 tour als  # 4 in de ranking van PWA World Freestyle Ranking  en zal nu strijden in zowel freestyle en slalom discipline. Maxime en Amado zijn allebei trots om BONHATA dit jaar als hun hoofdsponsor te hebben en zij zullen de ilovebonaire.com naam promoten tijdens hun tour.

De zeilen gebruikt tijdens de verschillende wedstrijden zullen een op maat gemaakte ilovebonaire.com sticker hebben. De camper die ze gebruiken voor hun tour door Europa  zal een originele  “I Love Bonaire” camper zijn met dezelfde stickers waarmee zij de liefde voor ons eiland delen en promoten.  De website ilovebonaire.com geeft de potentiële Bonaire bezoeker informatie en reserverings mogelijkheden bij de BONHATA leden varierend van accommodaties tot luchtvaartmaatschappijen, restaurants tot activiteiten. De successen geboekt door Maxime en Amado zullen worden gedeeld via BONHATA’s Facebook-publiek over de hele wereld.

“BONHATA is erg blij met een dergelijke marketing campagne waarbij we de wat meer traditionele marketing  met digitale en social media marketing combineren en ondersteuning geven aan deze jonge atleten”, zegt CEO Irene Dingjan. “Onze windsurfers zijn onze ambassadeurs door de wereld hun talent en team spirit te tonen en alles wat Bonaire te bieden heeft te promoten. “

Dit jaar viert BONHATA haar 35ste verjaardag, vijfendertig jaar van het in de voorhoede zijn van de toerisme-industrie, erkend door de nationale en lokale overheid en actief lid van de Caribbean Hotel en Tourism Association (CHTA). Het lidmaatschap bestaat uit meer dan 90 lokale en internationale bedrijven; resorts, hotels, appartementen, duik- en watersportbedrijven, autoverhuur, restaurants  en andere aan toerisme gerelateerde bedrijven op en buiten Bonaire.

Rocargo

Voor meer informatie over de Bonaire Hotel en Tourism Association neem contect op via telefoon (+599) 717 -5134 of mail naar info@bonhata.org.

Deel dit artikel