Onderwijs

ROA presenteert resultaten van onderzoek naar onderwijs en arbeidsmarkt

ROA heeft verschillende presentaties gehouden om de verzamelde gegevens te delen met de diverse belanghebbenden. Foto: ROA

KRALENDIJK – Vanaf het begin van het jaar is de Raad Onderwijs Arbeidsmarkt (ROA CN) bezig geweest met het verzamelen en het analyseren van gegevens over het onderwijs en de arbeidsmarkt van Bonaire, Statia en Saba.

De organisatie heeft de afgelopen weken de resultaten gepresenteerd aan verschillende belanghebbenden van alle eilanden en Nederland. Het eindrapport zal volgende maand klaar zijn, waarin we het aanbod en de vraag van het beroepsonderwijs en de arbeidsmarkt zullen presenteren.

Sterke verbinding

“Samen werken we aan een duurzame en sterke verbinding tussen onderwijs en arbeidsmarkt,” zegt ROA-directeur Elyane Nicolaas.

Deel dit artikel