Onderwijs

Dertien SGB leerlingen behalen begeerd Cambridge English Certificaat

De dertien leerlingen die het certificaat wisten te behalen. Foto: Barbara Sol

KRALENDIJK – Een totaal van dertien leerlingen van de Scholengemeenschap Bonaire (SGB) heeft een Cambridge Engels certificaat behaald. Zeven daarvan behaalde het C1 Advanced niveau en zes leerlingen behaalde het ‘Near Native’ C2 Proficiency Niveau. 

Het succes komt na een initiatief van docente Engels Annemiek Knaven. Die stelde de schooldirectie voor iets extra’s te doen voor leerlingen die een extra uitdaging wilden. Naar aanleiding daarvan werden boeken besteld, een curriculum ontwikkeld en een Cambridge opleidingsinstituut bereid gevonden de examens op Bonaire af te nemen. Een jaar lang volgden de leerlingen extra lessen, dat leidde tot het certificaat dat hun kennis van en kunde in de Engelse taal bevestigt. 

Rocargo

Liseo Boneriano directrice Barbara Sol zegt zich enorm trots te voelen op het resultaat en het initiatief van Knaven.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo