Evenementen

Grootse Feria Rotaria op 27 april

KRALENDIJK – Op 27 april vindt de jaarlijkse Feria Rotaria plaats op het Wilhelminaplein in Kralendijk, georganiseerd door de Rotary Club Bonaire. Deze markt, die samenvalt met Koningsdag, dient als belangrijke fundraisingactiviteit voor lokale gemeenschapsprojecten. De opbrengsten worden volledig geïnvesteerd in diverse goede doelen, waaronder de Alzheimer Stichting en andere lokale initiatieven.

Tussen 9:00 en 15:00 uur biedt de Feria Rotaria een scala aan artikelen, variërend van huishoudelijke apparaten en meubels tot kleding en boeken, allemaal tegen competitieve prijzen. Deze markt biedt een unieke kans voor bezoekers om bij te dragen aan de gemeenschap terwijl zij van speciale aanbiedingen genieten.

De Rotary Club Bonaire, samen met een groot aantal vrijwilligers, zet zich in om deze dag tot een succes te maken en aanzienlijke fondsen te werven voor het ondersteunen van maatschappelijke projecten. Eerder gesteunde initiatieven omvatten onder meer educatieve projecten zoals de mediabus en ‘Rotary doet’.

De organisatie roept zowel particulieren als bedrijven op om de Feria Rotaria te bezoeken of bij te dragen aan het evenement. Dit kan door producten te doneren voor de verkoop of door op andere wijzen te participeren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo