Gezondheidszorg

Fundashon Mariadal zet deuren open voor Internationale Nierdag

KRALENDIJK – Fundashon Mariadal nodigt de inwoners van Bonaire uit om op 14 maart, Internationale Nierdag, een bezoek te brengen aan de afdeling Dialyse tijdens een speciale open dag.

Tussen 8.30 en 12.00 uur biedt de afdeling bij de hoofdingang van het ziekenhuis de kans om meer te weten te komen over de gezondheid van nieren en nierziekten. Bezoekers kunnen hun bloedsuikergehalte en bloeddruk laten controleren, voedingsadvies inwinnen bij een diëtist en bij informatiestands alles leren over nieren en de ziekten die ze kunnen aantasten. Daarnaast maakt elke bezoeker kans op een aantrekkelijke deurprijs.

Het evenement is onderdeel van de jaarlijkse viering van Internationale Nierdag door Fundashon Mariadal, gericht op het vergroten van bewustzijn rondom nierziekten en het belang van preventieve maatregelen.

Deel dit artikel