Nieuws van Bonaire

Onderhoud aan asfaltwegdek rond ingang luchthaven Bonaire

KRALENDIJK – Het Openbaar Lichaam Bonaire kondigt aan dat er werkzaamheden gepland zijn rondom de luchthaven aanstaande maandag 26 februari 2024. Vanaf 8 uur ’s avonds tot donderdag 7 uur in de ochtend zal een gedeelte van de Kaya Internationaal ter hoogte van de ingang van de luchthaven worden afgesloten voor onderhoud aan het asfaltwegdek.

De werkzaamheden zullen in drie fases worden uitgevoerd, waarbij de omleidingsroutes dagelijks zullen wijzigen. Ook wordt bekendgemaakt dat geparkeerde auto’s die hinder veroorzaken voor de wegwerkzaamheden, op kosten van de eigenaar zullen worden weggesleept.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en eventuele omleidingsroutes wordt verzocht contact op te nemen met het Openbaar Lichaam Bonaire.

Deel dit artikel