Nieuws van Bonaire

Bario Festival Rincon nu aankomende zaterdag

Foto Rincon streetart Monalisa Domacassé

KRALENDIJK – Het derde Bario Festival zal zaterdag 11 november plaats vinden in Rincon. Het Bario Festival van vorige week werd afgelast vanwege de weersomstandigheden, maar het evenement gaat komende zaterdag 11 november 2023 door van 12 uur ’s middags tot 11 uur ’s avonds.

Het programma is overladen met muziek en er zijn stands waar lokale gerechten verkocht worden. De muziekgroepen Grupo Eso, Foyan Boys, Sabor Tropikal en een DJ zijn aanwezig om deze middag en avond muzikaal op te luisteren. Om het Bario Festival een nog specialer tintje te geven wordt een mini-toernooi georganiseerd op het Luciano ‘Boy’ Frans-sportveld, beter bekend als de Johan Cruijff Court met wijkteams en nog veel meer. Het Bario Festival vindt plaats op het terrein van het IKC Rincon. Entree is helemaal gratis.

TCB en Surround Vibe nodigen alle inwoners van Bonaire en ook onze bezoekers uit om samen met ons een gezellige middag en avond te beleven op zaterdag 11 november 2023 bij de derde editie van Bario Festival dat zal plaatsvinden in Rincon.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo