Nieuws van Bonaire

Fietscross evenement aan waterkant Bonaire laat toeschouwers ademloos toekijken

KRALENDIJK – Een indrukwekkende fietscross of BMX-activiteit, de BMX Bonaire Summer Splash, bracht op zaterdagmiddag heel wat mensen op de been. 

Veel belangstellenden stonden op de zeepromenade om daar te genieten van de soms bijna letterlijk halsbrekende toeren van fietsers die vanaf de visserspier en een schans op spectaculaire wijze het water in plonsden. 

Overigens kwamen niet alleen fietsers aan bod, maar ook een groep windsurfers die hun kunnen toonden in de baai van Kralendijk. Verschillende windsurfers gaven een show. Organisator Maurison, beter bekend onder zijn roepnaam Mou Mou wil graag bekende artiesten uit de wereld van de extreme sporten naar Bonaire halen. 

Maurison kreeg op zaterdagmiddag in elk geval de nodige positieve feedback van toeschouwers, voor wie de fietscross kunsten een nieuwe wereld vormen. 

Deel dit artikel