Nieuws van Bonaire

OLB bezig met plaatsen van nieuwe ledverlichting op Bonaire

KRALENDIJK – Het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) is deze dagen druk bezig met het plaatsen van ledverlichting op het eiland. Zo worden de Kaya International en de wijken Nieuw Amsterdam en Mamparia Kutu voorzien van de nieuwe verlichting. De nieuwe verlichting zal zorgen voor een betere zichtbaarheid en een veiligere omgeving voor weggebruikers.

Gisteren werd al verder gewerkt aan het plaatsen van de nieuwe lichtmasten aan de Kaya International. Vervolgens zal op donderdag 17 augustus het stuk tussen het oude cateringgebouw en de ingang van de luchthaven worden aangepakt. Op vrijdag 18 augustus zal het gedeelte vanaf de ingang tot Te Amo Beach voorzien worden van ledverlichting.

De wijken Nieuw Amsterdam en Mamparia Kutu zullen ook gedeeltelijk worden voorzien van LED-verlichting. De volgende straten in Nieuw Amsterdam worden aangepakt: Kaminda Pilon, Kaya Baracoa, Kaya Belua, Kaya Chi ku Cha, Kaya Parapeta, Kaya Piedri Mula, en Kaya Konfo. De werkzaamheden in deze wijken vinden van 15 t/m 17 augustus plaats.

Automobilisten worden verzocht rekening te houden met deze werkzaamheden en hun snelheid aan te passen waar nodig. Veiligheid langs de weg heeft de hoogste prioriteit. Ook doet OLB een vriendelijk verzoek aan bewoners van Bario Nieuw Amsterdam en Mamparia Kutu om hun voertuigen niet vlak bij de lichtmasten te parkeren tijdens deze periode. Dit zal de vlotte voortgang van de werkzaamheden bevorderen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo