Nieuws van Bonaire

Onstabiel weer op de ABC-eilanden

KRALENDIJK – Deze week kunnen we op alle eilanden wat regen en onweer verwachten volgens de laatste voorspellingen van Caribbean Weather Center.

Het weer zal naar verwachting onstabiel zijn vanwege een actieve tropische golf die het Caribisch gebied nadert. Gebieden van Guadeloupe tot Trinidad moeten zich voorbereiden op zware buien en onweersbuien, wat mogelijk kan leiden tot overstromingen. Hoewel het grootste deel van de activiteit naar het noorden van de lokale eilanden zal trekken, bestaat er nog steeds een kans op enkele lokale buien op de ABC-eilanden. Bewolkte dagen liggen in het verschiet.

Tegen vrijdag zullen de heiige luchten terugkeren door een nieuwe massa Saharazand die de regio bereikt. Wees ook voorbereid op wisselende winden die naar verwachting opnieuw zullen toenemen tegen woensdagavond. De maximumtemperaturen zullen rond de 32-33 graden Celsius liggen, terwijl de minimumtemperaturen rond de 27 graden Celsius blijven.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo