Nieuws van Bonaire

WINAIR vluchten met nieuwe ATR beginnen vrijdag

PHILIPSBURG – WINAIR zal op vrijdag de eerste commerciële vlucht uitvoeren met haar recent in gebruik genomen vliegtuig, de PJ-WIF.  

De luchtvaartmaatschappij zegt trots te zijn dat ze de vluchten kunnen starten met hun nieuwe ATR-500-serie vliegtuigen. Dit is een bijzondere mijlpaal voor ons. Hiermee introduceren we een nieuw niveau van comfort en voor onze passagiers”, aldus een persbericht van de luchtvaartmaatschappij.

Rocargo

Interinsulaire vluchten

Nu WINAIR over ‘eigen’ materieel beschikt kan zij ook weer vluchten aan gaan bieden tussen Curaçao en Aruba en tussen Curaçao en Bonaire. De eerste vlucht met het nieuwe toestel naar Bonaire wordt op zondag uitgevoerd.

De luchtvaartmaatschappij verwacht binnenkort een tweede ATR-500 aan de vloot toe te voegen. 

Deel dit artikel